Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kedves Olvasók!

 

Ezen a honlapon a Demos Kiadó által megjelentetett könyveket olvashatják. Jelenleg még csak a saját könyveimet láthatják, de nyitott vagyok más szerzők könyveinek a reklámozására is. 


Kérem Önöket, hogy mondják el a véleményüket az itt megjelenő könyvekről, és arról, hogyan lehetne fejleszteni a Kiadó munkáját.


 

 


Debrecen, 2014. május hó

 

Székely SzabolcsSzólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?lilla [ 2014-05-23 14:40 ]

csak amíg Orbánt elemezted a rendszerébe beleszerettél:)

egyszerűbb lett volna ha válaszolsz a baloldalra vonatkozó kérdésemre, de nem tetted meg.
Így aztán azt sem tudom, hogy szerinted ki a baloldali.
1. aki az elnöktől balra ül
2. aki 1789. baloldaliságát vallja
3. aki 1848. kommunista kiáltványát vallja
4.Aki Marx késői elgondolása szerint akar baloldali lenni
5.aki a folyamatos fejlődés kőzben szeretne jogi és gazdasági egyenlőség felé haladni
6.aki ortodox módon a kapitalizmust, minnt termelési módot nem fogadja el
7.aki a kapitalista termelési módot megdönteni akarja
8.aki a kapitalista termelési módot meghaladni akarja
9.aki a kapitalista ermelési mód fenntartásával a lehető legjobb és legméltányosabb kormányzást akarja
10.aki .......stb.

Aki szegénypárti---az a fentiekre nem adott választ---ugyanis a köz egésze számára kell struktúrát létrehozni.
Ezért aztán GyF semmit meg nem osztott----- Mert soha nem is volt egységes szemlélet

Előbb tán annak kéne létrejönnieottilia marton [ 2014-05-21 17:01 ]

""............. szeretettel!!!
Aki szerint Gyurcsány Ferenc nem hibás az április 6.-i vereségért, mert ő vitte a hátán az összefogást.
Figyelj! Én időtlen idők óta gyurcsányista voltam, nekem ne beszélj Feriről semmit, hogy milyen kiváló politikus, mert én azt TUDOM!! De gondold át a következőket. Amíg Feri nem vált ki az MSZP-ből (s most abszolút mindegy, hogy miért vált ki onnan). addig volt remény arra, hogy egységes baloldal vegye fel a harcot a Fidesz ellen. De Feri MEGOSZTOTTA baloldalt, amivel ez a remény is elszállt!!! Jött aztán Bajnai a nagy mellénnyel, hogy majd aztán ő létrehoz egy ernyőszervezetet, ami alá majd begyűjti a baloldalt , mint kotló a csibéit, és mellé még képes lesz a bizonytalanokat is megszólítani. Ez a terve nem jött be, de maradt az Együtt, amivel tovább szalámizta a baloldalt. Így ma már 3 olyan párt van, amelyik a baloldali hegemóniáért harcol, de ezt csak egymás rovására teheti meg. Orbántól nem tud elvenni szavazókat, mert azokat a Fidesz lefizette. Tehát a lényeg az, hogy mindegy, ki hogyan ítéli meg a DK-t, de ő is a részese lesz annak a testvérharcnak, ami 2018-ig következni fog. Ha a DK nem harcol a dominanciáért, akkor megszűnik, feloszlik. Ugyanígy gondolja a másik két párt is, tehát öldöklő küzdelem lesz közöttük. Ilyen feltételek mentén azonban a baloldalnak nem lesz 2,5 - 2,8 millió szavazója sohasem, hogy leváltsa a kormányt, mert a választók nem fognak egy civakodó baloldalra szavazni. Éppúgy, mint most április 6.-án!!!
Én ezt most elmondtam nektek, és többet nem akarok erre visszatérni. Az, aki ezt a hatalomért marakodó baloldali pártokat támogatja, a baloldal minél későbbi megújulása ellen dolgozik. Ezeknek a pártoknak a legitimitást vesztett, levitézlett vezetőit el kell zavarni a fenébe, a szemétdombra kell dobni őket, és egészen új alapokon kell újjászervezni a baloldalt. Hiteles vezetőkkel és hiteles politikával!!! Ezt én most már világosabban látom, mint korábban bármikor, és ezért NEM FOGOM EGYIK PÁRTOT SEM TÁMOGATNI!!! S mivel jómagam nem vagyok olyan helyzetben, hogy ezen a mai állapoton érdemben változtassak, ezért nem írok, nem kommentelek, nem bocsátkozom vitába sem, mert nincs értelme csőlátó gyurcsányista hívőkkel vitázni!!!
Aki ezek után úgy gondolja, hogy nem érdemes engem az ismerősének tekinteni, az csak nyugodtan töröljön. De ettől még nem fog megváltozni a mai áldatlan állapot!!!
Debrecen, 2014. 05. 18.
Székely Szabolcs."""

kell erről beszélnünk!Jobb lenne priviben, de mindenhol letiltottál és nem is válaszolsz!

ottilia marton
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!